Alla dessa härliga material!

 In Okategoriserade

Att erbjuda skor och väskor som är veganska möts ganska ofta av en skepticism då man ifrågasätter kvaliteten. Inte kan väl veganska skor hålla samma kvalitet som skor gjorda av djurskinn?! Självklart kan de det! Idag är nyfikenheten stor hos flera sko- och väsktillverkare runt om i Europa för att utveckla och arbeta med spännande material som utmanar  både etiskt och miljömässigt produkter gjorda av djurskinn. Lägg då också till snygg design så har du ett fantastiskt alternativ till skinnskor! Precis som med läderprodukter blir dina skor och väskor, med omvårdnad och kärlek, bara snyggare med tiden.

Här är några av de härliga material som används till de skor, väskor och accessoarer som du hittar på greenbyme.se !

Ananas blad är ett naturligt och spännande material att arbeta med eftersom det är både vattenavvisande plus att det håller värme. Toppen att använda på våra breddgrader med andra ord!

Återvunna däck och plastflaskor minimerar miljöpåverkan. Är inte vattenavvisande men är ett varmt och mycket, mycket starkt material!

Kork, används mycket i Portugal av naturliga skäl eftersom det växer många korkträd där. Kork är ett helt naturligt och vattenavvisande material där man använder den yttersta delen av barken på korkträdet.

Recommended Posts

Lämna en kommentar

0

Start typing and press Enter to search

vegan skor i naturenklimatmaxa kvinna på strand