• Fraktfritt vid köp över 1 000 kr
  • Alltid miljöfrakt på paket
  • Alltid 14 dagars öppet köp

No products found

Varumärken

Vad innebär PETA-approved VEGAN? Det innebär att GreenbyMe är godkänd enligt organisationen PETA och att vi uppfyller alla deras kriterier för en vegansk certifiering av vår e-shop. Med andra ord finns det inga animaliska material i de produkter som vi säljer.

Om oss

GreenbyMe har som mål att inspirera till att göra gröna och hållbara val till en livsstil och det gäller ju definitivt även det vi köper och konsumerar. Som konsument kan vi göra aktiva val som i förlängningen kan förändra modeindustrin till att bli mer hållbar för natur, djur och människor. 

GreenbyMe vill helt enkelt göra det lättare att kunna shoppa snygga och moderiktiga skor, väskor och accessoarer som är etiskt och miljövänligt tillverkade. Att kunna vara modeintresserad och samtidigt vara en medveten konsument som inte vill sänka kraven på varken materialet, tillverkningen eller kvalitén.

Därför kommer vi bara att sälja produkter som är veganska, är tillverkade under rättvisa arbetsförhållanden och där produktionen är så miljövänlig som möjligt.

Eftersom GreenbyMe älskar djur har vi hittills under 2019 valt att skänka pengar till Världsnaturfonden i deras arbetet med att rädda djurlivet i Östersjön och till World Animal Protection som hjälper utsatta och exploaterade djur över hela världen.

Jag som driver GreenbyMe heter Åsa och resan för att arbeta med djur- och hållbarhetsfrågor har bara börjat och det vore fantastiskt roligt om just DU ville följa med GreenbyMe på vägen!

 

                                                                                       

0

Start typing and press Enter to search